Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Previziune SUMBRĂ după votul pe Codurile Penale: 'Poporul îi va trimite la lada de gunoi a istoriei'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Liderul grupului deputaților PMP Eugen Tomac a declarat, după adoptarea proiectelor de modificare a codurile penale, că poporul român îi va trimite la "lada de gunoi a istoriei" pe cei care au votat pentru aceste schimbări, conform Mediafax.

Citește și: Decizie NEAȘTEPTATĂ pentru Augustin Lazăr, pe final de mandat - ANUNȚUL Curții de Apel Alba în procesul Lazăr - Ministerul JusCtiției

"Am votat împotrivă pentru că nu credem în această mascaradă. Nu vă bucurați acum. Se va bucura la sfârșit poporul român când vă va trimite la lada de gunoi a istoriei", a declarat Eugen Tomac.

Raluca Turcan a declarat că PNL va contesta la CCR această "fărădelege și bătaie de joc".

"Votul din 26 mai poate să fie un moment în care românii să vă transmită tuturor celor care ați votat azi că nu pentru asta v-au dat votul. Până la votul din 26 mai vă anunțăm că PNL va contesta la CCR toată această fărădelege și bătaie de joc", a afirmat liderul grupului PNL la Camera Deputaților Raluca Turcan.

Deputatul USR Stelian Ion a spus că speră ca cei care au votat pentru aceste modificări la legile justiției că vor fi "sancționati drastic la vot pe 26 mai și la următoarele alegeri".

"Un nimic atât de simplu după vorbă, după port își modifică legea în Parlament să scape de dosarul penal. Dosarele penale se rezolvă în instanță. România va fi supusă de un infringement pentru că vă bateți joc de angajamentele europene pe care ni le-am asumat. Sper să fiți sancționati drastic la vot pe 26 mai și la următoarele alegeri", a afirmat Stelian Ion.

Deputatul UDMR Marton Arpad a spus la finalul ședinței: "Vă rog sa opriți zbieretele acestor naționalisti ultraduri. Vă rog să o opriți si pe doamna elegantă care tot zbiară din prima bancă".

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de modificare a Codului penal și a celui de Procedură penală.

Comisia specială pentru revizuirea legilor justiției a votat, marți, un raport favorabil pe Codul Penal în forma adoptată de Senat, deputații și senatorii juriști neacceptând niciun amendament propus de Opoziție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.