Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Previziuni pentru 2016. Ce le rezerva stelele Romaniei, lui Iohannis si lui Ciolos

stele

Astrologul Cristina Demetrescu a facut la Realitatea TV o serie de previziuni pentru 2016, atat pentru Romania ca tara, cat si pentru cei mai importanti lideri ai acesteia - presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos.

"România se află sub semnul vărsătorului, o țară vărsător cu ascendent în rac. Aceste două zodii nu sunt compatibile. Vărsătorul ar trebui să ne ajute să privim spre viitor, racul este o zodie care privește spre trecut. Deci noi așa suntem: cu un pas în viitor și doi în trecut", a explicat Cristina Demetrescu.

Cum arată România ca stat în 2016?

Este o perioadă plină de provocări, avem și un an cu două perioade de alegeri, iar în anii aceștia agitați ne concentrăm mai greu pe ceea ce este de făcut. Destinul pentru noi toți este sub semnul fecioarei, ceea ce înseamnă destul de ne așteaptă destul de multă muncă, efort. Fecioara are și de a face cu foarte multe domenii. Axa destinului pentru România este poziționată și în zona financiară, ceea ce înseamnă că este nevoie de o iscusință deosebită pentru a atrage anumite fonduri și trebuie făcute niște reforme și schimbări, astfel încât să ne menținem la un nivel bun și să nu ne ducem în jos. Fecioara guvernează și săanătatea, acolo unde sunt lucruri care scârțâie. Nu este neeapărat o perioadă a marilor construcții, deși vorbim de investiții, autostrazi. Ar trebuo să ne ocupăm de învățământ, pentru că România este o țară în care oamenii ar trebui să se regăsească în ceea ce știu să facă mai bine. Va fi un an al schimbării profunde la nivel de reparații.

Cât de compatibili sunt pentur noi ca stat cei care ne conduc?

Să vorbim despre Klaus Iohannis și Dacian Cioloș:

Klaus Iohannis – Este născut în semnul gemenilor. Pe harda româniei există jupiter, marele benefic din semnul gemenilor. Iohannis este o persoană ambițioasă, concentrată pe urcușul profesional. Este o diferență pe destinul dumnealui, care vine cu o karmă în berbec, adică ce-și oferă lui, și un destin de balanță, adică ce le oferă oamenilor. Mai are 2 ani în care să spunem că este bine aspectat, dar s-ar putea să numai fie la fel de bine protejat în ceea ce privește imaginea sa după acești doi ani. Deci trebuie să conștizeze că anul acesta trebuie să muncească mai mult.

S-ar putea ca în următoarea perioadă să fie tot felul de lucruri plimbate, la nivel de decizii. La nivel de președinte și guvern se produc conflicte mari. După Traian Băsescu, este benefică apariția lui Iohannis. Și ar fi fost foarte greu să avem din nou un președinte la fel de conflictual ca Băsescu. Faptul că lucrurile se mai calmează, într-un fel sau altul, este benefi, pentru că România are jupiter, exact pe semnul zodiacal al lui Klaus Iohannis. Deci până la întreaga misiune rămâne de văzut . Pentru momentul aceasta, este compatibil cu România.

Dacian Cioloș - Este leu. Foarte interesantă poziționarea destinului lui fix pe destinul României. Este interesant pentru că aproape că apar ca și oameni predestinați, mai ales că a venit pe fondul unor mari schimbări. Iar el pare să înțeleagă că nu asupra lui cad reflectoarele, ci că asupra noastră. Este mai mult disus la dialog, se concentrează bine la ceea ce face, dar trebuie să se concentreze foarte mult la ceea ce este în jurul lui. Foarte mult vigilență se cere și o privire raegizorală asupra guvernului pe care îl conduce. Mi se pare compatibil și o persoană destul de sinceră. Mai greu de găsit în politica românească. La Iohannis este o karma a omului egoist, la Cioloș este una de sacrificiu. Dacian Cioloș este o persoană sacrificată într-un moment sensibil al României.

Are saturn, care este planeta profesionalității și politicii culminante. Are saturn în semnul taurului, care ține de aspectele financiare. Foarte important cum clădește bugetul țării. Planeta saturn este foarte bună pentru cineva care ajunge în vârf, bazându-se pe învățăturași realizările sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.