Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Previziuni sumbre din partea economiștilor: Creşterile salariale NU VOR AVEA LOC

salariu

Creşterile salariale promise pentru anul 2018 nu vor avea loc, atrage atenţia economistul Mircea Coşea. Programul de guvernare nu poate fi pus în aplicare şi de aceea proiectul de buget trebuie să conţină măsuri realiste, mai spune economistul.

”Remarc un plus de realism de la comisiile parlamentare, pentru că au înțeles că ar trebui să gândescă mai bine când să introducă astfel de măsuri pe care eu le-am numit exotice, pentru că nu sunt văzute în lume. Se fac experimente. A existat o greșeală strategică, după părerea mea: programul electoral a fost extrem de generos și cuprinde principii, orientări, dar el a fost transformat în program de guvernare. Nu poți să pui carul înaintea boilor. (...) S-a promis o creștere de 25%, nu va avea loc. Creșterea brutului nu îi va favoriza pe angajați și se creează o problemă complicată”, a spus economistul Mircea Coșea, joi, la emisiunea Previziuni, de la Antena 3.

Citeşte şi: Fostul consilier al premierului Tudose iese la ATAC. Val de critici la adresa coaliţiei şi a parlamentarilor din 'Camera DERUTAŢILOR' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.