Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prezenţa la urne în diaspora a depăşit 500.000 de alegători - A început a treia zi de vot şi în Statele Unite

vot alegeri sondaj

Prezenţa la urne în străinătate în cadrul scrutinului prezidenţial a depăşit 500.000 de alegători. Duminică la 17:00 ora României votaseră în total în afara ţării 550.551 de alegători, la cele 835 de secţii, precum şi prin corespondenţă, conform platformei online a Biroului Electoral Central, potrivit Agerpres

A treia zi de vot pentru românii din străinătate a început de câteva ore şi în Statele Unite. În secţiile de votare din Washington, D.C.; Cleveland, statul Ohio şi Charlotte, statul Carolina de Nord, au votat primii alegători, iar procesul electoral continuă şi se extinde pe măsură ce se deschid secţiile de votare în funcţie de fusul orar, precizează Ambasada României la Washington, pe pagina sa de Facebook.

Cetăţenii români din afara ţării îşi pot exercita dreptul de vot până la orele locale 21:00, cu posibilitate de prelungire dacă la ora închiderii la sediul secţiilor se vor afla alegători.

Procesul electoral din străinătate se va derula până luni, 11 noiembrie, la 07:00 ora României, când se vor închide secţiile de votare de pe Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii (Los Angeles, San Francisco, Sacramento, Seattle, Las Vegas, Phoenix, Portland) şi cea de la Vancouver (Canada)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.