Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prezenţa poliţiei a fost crescută la Toronto după o ameninţare neprecizată

VosIzNeias
Toronto Canada politie

Toronto s-a aflat joi sub o protecţie crescută a poliţiei faţă de cea obişnuită, ca urmare a unui "risc potenţial pentru siguranţă" nespecificat în cel mai mare oraş din Canada, a declarat poliţia fără a oferi detalii, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Securitatea sporită, inclusiv echipe de intervenţie în caz de urgenţă, era vizibilă în jurul unor obiective turistice precum CN Tower (Turnul CN) şi acvariul din apropiere situate în centrul oraşului. Poliţia oraşului a declarat că prezenţa crescută se datorează unei "informaţii neconfirmate, necoroborate" în legătură cu Greater Toronto Area (GTA - zona metropolitană Toronto n.r.). 

În aprilie, un canadian a intrat cu o camionetă în pietoni pe un trotuar aglomerat din Toronto, ucigând 10 persoane în ceea ce a fost cea mai mortală ucidere în masă ce a avut loc în Canada în decenii.

Citește și: Matteo Salvini a interzis debarcarea în Italia a zeci de migranți care au fost salvați de pe mare

Securitatea va fi de asemenea ridicată în suburbiile oraşului Toronto, cu poliţia patrulând lângă Canada's Wonderland, un parc de distracţii care este o altă atracţie turistică majoră. 

Într-un comunicat separat joi, primarul din Toronto şi şeful poliţiei au anunţat un plan de combatere a creşterii recente în oraş a violenţei cu arme de foc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.