Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prezenţă surprinzătoare la întâlnirea dintre Donald Trump şi premierul nipon - FOTO

Fiica preşedintelui ales american Donald Trump, Ivanka, a asistat joi seara, la New York, la prima întrevedere a tatălui său cu un lider străin, şeful guvernului japonez Shinzo Abe, atestă fotografii transmise de cabinetul acestuia din urmă, informează AFP.

Una dintre imagini o arată pe Ivanka aşezată pe un fotoliu în faţa lui Trump şi Abe, în timp ce aceştia vorbeau. Într-un alt instantaneu, furnizat de asemenea de echipa lui Abe, Ivanka se află în picioare, alături de soţul său, omul de afaceri Jared Kushner, în compania premierului nipon care a discutat timp de peste o oră cu Trump.

Citeşte şi: 73 de morţi şi peste 100 de răniţi după explozia unei cisterne - FOTO

Prezenţa fiicei Ivanka nu a fost justificată în mod oficial. De asemenea, nu se cunoaşte dacă ea a asistat la toată discuţia sau doar la o parte.

Însă, asemeni fraţilor săi Eric şi Donald jr., ea face parte din echipa de tranziţie însărcinată să determine chipul viitoarei administraţii Trump. Extrem de exclusivistul clan familial îl mai include şi pe Kushner, cu influenţă crescândă, chiar dacă aceste fuge de camerele de filmat.

Citeşte şi: Nicolae Timofti își ia adio de la Condrița: 'Plec cu inima împăcată'

'Este un lucru rar să vezi un membru al familiei asistând la prima întrevedere între doi lideri, chiar dacă aceasta era una informală, însă aceasta nu este neapărat surprinzător, în condiţiile în care ea este implicată în politică. În orice caz, acesta este stilul lui Trump', comentează Yoshinobu Yamamoto, profesor la Universitatea Niigata, specialist în relaţii internaţionale.

content-image

Potrivit unor zvonuri difuzate de un tabloid nipon, Ivanka Trump ar putea fi numită ambasador al SUA în Japonia, post ocupat în prezent de Caroline Kennedy, fiica fostului preşedinte american John F.Kennedy. 'Posibilitatea ca Ivanka să preia acest post nu este exclusă, însă este prematur să vorbim despre aceasta', a reacţionat Yamamoto.

Donald Trump l-a primit pe premierul nipon chiar în perioada în care poartă consultări intense pentru atribuirea principalelor portofolii ale administraţiei sale, transmite agerpres.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.