Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emma Zeicescu pleacă de la TVR. Alături de ea, o altă jurnalistă care era în conflict cu conducerea părăseşte postul public

ShowbizReport.ro
emma zeicescu

Două jurnaliste de la TVR părăsesc postul public de la finalul acestui an. Este vorba de Emma Zeicescu, realizatoare a emisiunii Ca-n viață, și de Emanuela Schweninger, jurnalistă specializată pe sănătate, cea care a fost numită de Doina Gradea, șefa TVR „cap de porc”, pentru că a insistat cu întrebări pentru Gabriela Firea, anunță paginademedia.ro.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Emma Zeicescu va mai lucra la TVR până la finalul acestui an. Ultima ediție a emisiunii sale, "Ca-n viață", va fi difuzată pe 20 decembrie. Ea se va alătura - potrivit informațiilor Paginademedia.ro - echipei Gandul.info, publicație achiziționată recent de omul de afaceri Radu Budeanu, de la Adrian Sârbu.

Totodată, potrivit sursei citate, Emanuela Schweninger se va alătura echipei Observator, la Antena 1.

Emma Zeicescu s-a alăturat TVR în septembrie 2016, cu emisiunea Perfect Imperfect, pe care inițial a realizat-o de luni până vineri, de la 18.30.

În primăvara lui 2017, emisiunea Perfect Imperfect a fost mutată pe un nou tronson, de la 10.00. Locul ei fiind luat de Radu Tudor, cu emisiunea Pulsul zilei.

Anul trecut, în 2018, Emma Zeicescu a făcut o pauză de câteva săptămâni, după ce ea și jurnalistul Claudiu Popa au fost urmăriți penal pentru deținere de droguri de risc, după ce au fost prinși la festivalul Summer Well, cu două țigări de canabis. DIICOT a decis clasarea cauzei.

Anul acesta, odată cu lansarea grilei de primăvară, Emma Zeicescu a venit cu o nouă emisiune, Ca-n viață.

Emma Zeicescu are o experiență de aproape 20 de ani în media. Ea a lucrat la posturi precum Național TV, Digi24 și Realitatea TV. La Digi și la Realitatea TV a prezentat o lungă perioadă de timp în echipă cu jurnalistul Cosmin Stan (acum prezentator la Știrile Pro TV).

Emanuela Schweninger (foto), jurnalistă specializată pe domeniul sănătate, a intrat în echipa TVR la finalul anului 2016. Anterior, ea a lucrat la Realitatea TV și o scurtă perioadă la Prima TV.

A început să lucreze la 12 ani, la Antena 1 Slobozia, unde prezenta emisiuni pentru copii. A lucrat acolo opt ani.

Ea este jurnalista jignită de șefa TVR Doina Gradea. Gradea a numit-o, într-o discuție cu Dragoș Pătraru, „cap de porc” pentru că a insistat cu întrebări pentru primarul Gabriela Firea.

După ce înregistrările cu Doina Gradea folosind apelativul „cap de porc” au ajuns în presă, mai mulți jurnaliști din redacția Știri de la TVR s-au solidarizat cu Emanuela Schweninger.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.