Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prezentator Fox News, acuzații directe la adresa lui Biden: Promovează două 'cursuri politice nebunești'

Tucker Carlson prezentator fox news

Președintele SUA, Joe Biden, și administrația sa prelungesc, în mod intenţionat, conflictul din Ucraina pentru a crește prețurile la energie și a obţine profit de pe urma acestui lucru.

Această opinie a fost exprimată de gazda Fox News, Tucker Carlson, în cadrul emisiunii sale. Potrivit afirmaţiilor acestuia, autoritățile americane promovează două "cursuri politice nebunești": sprijinirea conflictului din Ucraina și lupta împotriva încălzirii globale. "Ambele au fost concepute pentru a crește costurile cu energia, pentru a oferi mai mult control oamenilor de la putere și pentru a-și îmbogăți donatorii" - a spus el.

Tucker Carlson a declarat că o astfel de politică a lui Biden și a administrației sale va duce la sărăcirea populației americane. "Am subliniat deja că prețurile ridicate ale energiei ne distrug economia mai repede decât blocajele cauzate de Covid. Oamenii sunt săraci și unii vor muri. Aceasta nu este o presupunere" - a subliniat prezentatorul.

Pentru a salva americanii obișnuiți, crede Carlson, Biden și administrația sa trebuie să obţină soluționarea situației din Ucraina. "Primul lucru de făcut dacă vrei să ajuți clasa de mijloc americană este să obții o încetare a focului în Ucraina. Asta ar ajuta lumea și clasa noastră de mijloc" - a spus el. "Cu toate acestea, administrația Biden nu caută soluții, ci încearcă să găsească modalități de a mai stoarce câțiva dolari din clasa de mijloc americană sărăcită", a conchis acesta, anunță Tass, potrivit Rador.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.