Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prezentator TV, condamnat la închisoare pentru proxenetism: Ce le făcea minorelor / VIDEO

ciocanel judecator

O nouă captură extrem de importantă a oamenilor legii. Un prezentator TV a fost condamnat la închisoare pentru proxenetism.

Citeşte şi: REPLICA lui Cătălin Predoiu la strategia copy-paste a Ralucăi Prună: Ce spune despre plagiat

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat sentinţa în dosarul „elevelor prostituate de dragul iubitului”, în care Telus Frigescu, Grigore Nebunu şi Marius Peti au fost acuzaţi că au creat o reţea de prostituate eleve, de pe urma cărora profitau. Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat sentinţa definitivă în dosarul în care trei hunedoreni au fost judecaţi pentru trafic de minori, victimele fiind adolescente de 14 - 15 ani, „vândute” pentru sex unui număr mare de clienţi. În acest dosar, la sfârşitul anului 2015, Tribunalul Hunedoara i-a condamnat pe Telus Frigescu (63 de ani) la trei ani şi şase luni de închisoare, pe Grigore Nebunu (62 de ani) la patru ani de închisoare, iar în cazul lui Marius Peti (17 ani) s-a dispus măsura educativă a asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni. Curtea de Apel Alba Iulia a menţinut deciziile privind condamnarea celor trei inculpaţi, însă a redus cuantumul daunelor morale de 40.000 de lei către două minore exploatate sexual. Aşadar, Telus Frigescu şi Grigore Nebunu vor face închisoare, anunţă adevarul.ro.

CIteşte şi: Judecătorii au dat motivarea în dosarul ”Șantaj la Antene”: Detalii despre Dan Voiculescu

Telus Frigescu, prezentator al unei emisiuni tv la un post din Valea Jiului, şi Grigore Nebunu, ambii clienţi ai uneia dintre victimele traficate, au fost acuzaţi că au săvârşit mai multe infracţiuni de proxenetism în formă agravantă şi acte sexual cu minore, cu vârstele cuprinse între 14 şi 15 ani, pe care le-au determinat să practice prostituţia. Inculpaţii puneau la dispoziţia victimelor o garsonieră şi, totodată, racolau clienţi în vederea întreţinerii de raporturi sexuale cu victimele minore, deşi cunoşteau faptul că acestea sunt eleve de şcoală generală, informa DIICOT.

 

Cei trei condamnaţi pentru proxenetism

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.