Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prezidenţiabilii, invitaţi la o dezbatere electorală

Institutul pentru Politici Publice (IPP) invita principalii candidati în alegerile prezidentiale la o dezbatere electorala înainte de primul tur, dupa un format utilizat în alte tari.

Potrivit unui comunicat de presa remis joi AGERPRES, IPP propune ca aceasta dezbatere sa se desfasoare miercurea viitoare, la ora 19,00, la Palatul Parlamentului, iar la ea sa participe sase candidati în ordinea intentiei de vot din sondaje: Victor Ponta, Klaus Iohannis, Elena Udrea, Calin Popescu Tariceanu, Teodor Melescanu si Monica Macovei.
IPP mai propune ca la dezbatere sa fie patru moderatori si a adresat un apel televiziunilor care vor sa transmita dezbaterea sa desemneze câte un moderator. Fiecare dintre acestia va modera o sectiune. Vor fi patru sectiuni tematice de 30 de minute, cinci minute pentru fiecare candidat.
'IPP sustine importanta informarii alegatorilor cu privire la viziunea candidatilor în ce priveste securitatea, politica externa si stabilitatea politica si economica a României în urmatorii cinci ani si, în acest context, face toate eforturile de a determina principalii candidati sa nu se eschiveze de a participa în confruntari electorale, mai ales când acestea se vor organiza într-un format eficient pentru ca alegatorii sa poata extrage informatiile necesare pentru un vot avizat în alegerile prezidentiale 2014', se arata în comunicatul organizatiei.
Reprezentantii IPP îsi motiveaza demersul prin aceea ca nu se prefigureaza a se organiza o asemenea confruntare electorala între candidati.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.