Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

#Prezidenţiale2019 Preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu: 'Rezultatele turului I au confirmat un trend electoral în creştere pentru partidul nostru'

PSD sigla

Preşedintele social-democraţilor din Vâlcea, Constantin Rădulescu, a declarat luni că rezultatele obţinute de candidatul PSD în primul tur al alegerilor prezidenţiale arată că partidul este creştere în judeţ, acestea fiind mai bune decât scorul obţinut la alegerile europarlamentare din primăvară, anunță AGERPRES.

Citește și: Veste proastă pentru soțul Olguței Vasilescu- Decizia luată de instanță .

"Rezultatele turului I al alegerilor prezidenţiale au confirmat un trend electoral în creştere pentru partidul nostru, în comparaţie cu votul pentru alegerile europarlamentare. PSD rămâne partidul care reprezintă 'stânga românească modernă'. Îi asigur pe vâlceni că partidul nostru şi candidatul pentru funcţia de preşedinte, doamna Viorica Dăncilă, vor continua o campanie electorală decentă, explicită, prin care să prezinte proiectele unui preşedinte de stânga, ancorat în realităţile constituţionale, un preşedinte care să le ofere românilor condiţiile optime de dezvoltare şi să le asigure un climat de siguranţă şi securitate regională. În ceea ce ne priveşte, în următoarea perioadă, la nivel judeţean, ne vom mobiliza pentru a-i convinge pe vâlceni că PSD este partidul inimilor de român, iar candidatul său, Viorica Dăncilă, este un preşedinte al tuturor românilor", a transmis liderul PSD Vâlcea.

Citește și: Viorica Dăncilă: Pot sa fac lucruri bune pentru oameni

Candidatul Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, s-a clasat pe locul II în preferinţele vâlcenilor, după Klaus Iohannis, fiind votată de 51.170 dintre alegătorii care s-au prezentat duminică la urne în judeţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.