Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

#Prezidenţiale2019 PSD Hunedoara: 'Dăncilă a obţinut cele mai bune rezultate din Transilvania în judeţul nostru'

PSD
PSD sigla

Viorica Dăncilă a obţinut în judeţul Hunedoara cele mai bune rezultate din Transilvania, cu cele peste 54.000 de voturi primite aici fiind consemnat cel mai mare număr de alegători care au votat-o pe candidata Partidului Social-Democrat (PSD) în această regiune istorică a ţării, se arată într-un comunicat al organizaţiei judeţene PSD Hunedoara transmis luni, anunță AGERPRES.

Citește și: Veste proastă pentru soțul Olguței Vasilescu- Decizia luată de instanță .

Conform PSD Hunedoara, în judeţul Hunedoara s-a înregistrat cea mai mică diferenţă între primii clasaţi, cei doi candidaţi fiind despărţiţi de 4,7 puncte procentuale.

"Comunităţile hunedorene s-au bucurat de susţinere din partea Guvernului Viorica Dăncilă, care a finanţat sute de proiecte de dezvoltare prin PNDL, în valoare totală de peste 660 de milioane de lei, în aproape toate localităţile, indiferent de culoarea politică a primarului, şi care au vizat modernizări de drumuri, extinderi de reţele de apă şi canalizare, reabilitări şi dotări de şcoli şi grădiniţe", se arată în comunicatul semnat de preşedintele organizaţiei judeţene PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor.

Conducerea PSD Hunedoara a felicitat-o pe Viorica Dăncilă şi a asigurat-o de sprijinul său pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

"Organizaţia Judeţeană a PSD Hunedoara o felicită pe doamna Viorica Dăncilă şi o asigură de întreg sprijinul pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale, care va avea loc pe 24 noiembrie. Avem convingerea că hunedorenii ştiu deja care este partidul care a făcut cel mai mult pentru români şi pentru România", se mai spune în comunicatul PSD Hunedoara.

Citește și: Viorica Dăncilă: Pot sa fac lucruri bune pentru oameni

În judeţul Hunedoara, candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a câştigat primul tur al scrutinului electoral, el fiind votat de 34,39% dintre alegători, locul al doilea fiind ocupat de candidata PSD, Viorica Dăncilă, cu 29,73 % din voturile valabil exprimate, potrivit site-ului Autorităţii Electorale Permanente (AEP).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.