Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prietenul fetei pline de sânge din Galați este căutat de Poliție

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Prietenul fetei de 14 ani pline de sânge, în cazul căreia polițiștii nu au intervenit, este căutat de Poliție. Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului, în grija cărora se afla fata, spun că aceasta a plecat din centru pentru a se întâlni cu prietenul ei, scrie Mediafax.

Fata de 14 ani găsită sângerând abundent pe un bulevard din orașul Galați le-a spus angajaților de la Servicul de Ambulanță care au transportat-o la spital că a fost violată. Varianta a fost confirmată chiar de directorul instituției.

„Pot confirma că victima le-a spus celor de pe salvare că a fost violată. Înțeleg că ulterior fata și-a schimbat depoziția, nu este treaba noastră, ci a Poliției”, i-a spus directorul Serviciului de Ambulanță Județean Galați, Mihai Polinschi.

Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului, în grija cărora se afla fata de 14 ani, spun că aceasta a refuzat să vorbească despre abuz sau viol.

„Noi am vorbit cu fata, ea ne-a spus că nu a fost vorba despre un abuz. A plecat din centru pentru a se întâlni cu prietenul ei, se pare că nu erau la prima întâlnire, și a mers la acesta acasă. Rămâne ca expertiza medicală să ne ofere mai multe informați. Prietenul ei este tot minor, are 15 ani și din câte am înțeles este căutat de polițiști, a dispărut, poate s-a speriat. Polițiștii îl caută ca să-l audieze”, a declarat  reprezentantul Direcției pentru Protecția Copilului Galați, Ciprian Groza.

Citește și: Tânără condamnată pentru trafic de persoane a fost depistată de poliţişti

Surse din cadrul Poliției spun că băiatul a fost identificat și va fi audiat. Se pare că cei doi s-au cunoscut pe Facebook și au stabilit să se întâlnească.

„Băiatul a fost identificat, se pare că este vorba despre un minor de 14 ani din Galați. El urmează să fie audiat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

În imaginile filmate de un cetățean apar fata plină de sânge, mașina de Poliție, mai mulți oameni și doi angajați ai unei firme de securitate. Oamenii de pe trotuar solicită ajutorul polițiștilor care refuză să coboare din mașină, în ciuda insistențelor. Victima pare îngrozită și refuză să vorbească cu oamenii care i-au sărit în ajutor, în timp ce polițiștii asistă pasiv la întreaga scenă. În cele din urmă fata a fost transportată la Spitalul de Copii din Galați, iar persoana care a realizat filmarea a anunțat pe Facebook că a vizitat-o și confirmă faptul că victima a fost violată.

Ulterior, IPJ Galați a anunțat că cei doi polițiști filmați în timp ce refuză să intervină pentru a ajuta fata sunt cercetați disciplinar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.