Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prietenul lui 'Spartacus' nu a mai apucat să le 'rupă ficații' polițiștilor pentru că l-au prins polițiștii pe el

112 politia politie

Vasile Badea, cunocut în zona Rahova din Capitală cu numele 'Spartacus', a fost arestat după bătaia din ziua de Paști când el și alți bărbați au amenințat cu moartea polițiști și a fost nevoie să se tragă focuri de armă de avertizare ca oamenii legii să nu fie bătuți cu lopeți, topoare, coase. În urma scandalului, au fost răniţi trei poliţişti, doi dintre ei având nevoie de 5 - 7 zile de vindecare. După incident, prietenii lu 'Spartacus' au jurat răzbunare și unul din ei le-a transmis polițiștilor un avertisment crunt: ”Dacă vă prind civili pe stradă, sparg ficații în voi”.  Prietenul lui 'Spartacus', a fost arestat după mesajele transmise:

  • „La data de 20.04.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 24 Poliție , urmare a unor video clipuri apărute in spațiul public prin care o persoana de sex bărbătesc amenință cu acte de violenta polițiștii din cadrul Secției 24 de Poliție, s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj. Având în vedere competență materială, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a preluat cercetările, ulterior acestea fiind extinse și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de instigarea publică și incitare la ură sau discriminare.
  • Astăzi, în baza mandatului de aducere emis de Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucuresti, polițiștii delegați în cauză, l-au depistat pe suspect, care a fost condus la audieri la sediul Secției 24 Poliție. Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, după audierea acestuia, a dispus continuarea cercetărilor cu cel în cauză sub măsura preventivă a reținerii, urmând a fi prezentat Judecatorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 Bucuresti cu propunere de arestare preventivă.
  • Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 și Secția 24 Poliție”

Vezi si: Cezar Preda își face țăndări Guvernul .

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.