Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prigojin iese vijelios după discursul lui Putin: Forțele Wagner sunt gata să moară

prigojin putin

Șeful grupului de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, spune că membrii forțelor sale, care au lansat o rebeliune armată, sunt "gata să moară", într-un mesaj postat pe Telegram. Într-o serie de mesaje audio, liderul grupului de mercenari a promis să răstoarne conducerea militară a Rusiei.

Putin a promis represalii extrem de dure

"Cu toții suntem gata să murim. Toți cei 25.000, iar apoi încă 25.000", a spus el. "Murim pentru poporul rus", relatează The Guardian.

Imaginile distribuite online par să arate coloane de vehicule militare care se deplasează prin regiunea Voronej. Guvernatorul regiunii Voronej, Alexander Gusev, a postat pe Telegram că imaginile sunt false.

El a spus: "În prezent, pe rețelele de socializare sunt postate o mulțime de informații false despre coloane de vehicule militare care se deplasează pe teritoriul regiunii Voronej. Conform legii ruse, există o răspundere pentru cei care răspândesc mesaje de acest fel. Toate cazurile vor fi analizate de Roskomnadzor [organismul de supraveghere a mass-media din Rusia] și de procuratura regională".

Între timp, Kyiv Post, un ziar ucrainean, a distribuit imagini care, potrivit acestora, arată cum un banner care îndeamnă oamenii să se alăture PMC Wagner este dărâmat într-un oraș din Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.