Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prim-vicepreședintele PNL iese la atac după ultimele decizii PSD: 'Doctrina Dragnea e mai valabilă ca niciodată la vârf'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Raluca Turcan

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan susține că desemnarea Vioricăi Dăncilă drept candidat la Președinție, cât și remanierea din aceste zile, arată că „doctrina Dragnea e mai valabilă ca niciodată la vârful PSD”.

„Cu Vioricăi Dăncilă, PSD a rămas același partid corupt și clientelar ca pe vremea lui Liviu Dragnea. Nu s-a schimbat absolut nimic, cu toate promisiunile făcute de Viorica Dăncilă ajunsă la conducerea partidului”, afirmă Turcan pe Facebook.

Florin Cîțu promite dezvăluiri incendiare: 'Eugen Teodorovici și-a bătut joc de întreg Congresul PSD și de români. O să vă placă'

Liderul PNL critică și noile propuneri de miniștri.

„Noii miniștri propuși reprezintă garanția că sectoarele pe care le vor gestiona sunt condamnate la subordonare politică și subdezvoltare. Sunt personaje care nu au ce căuta în fruntea unor ministere. Cu Dana Gîrbovan la Justiție, Dăncilă se asigură că Secția specială de investigare a magistraților rămâne în picioare și că legislația penală va servi interesele corupților din PSD. 
Cu Iulian Iancu ca vicepremier pe probleme economice, Dăncilă se asigură că investițiile majore sunt blocate. Cu Șerban Valeca la Educație, șansele ca acest domeniu să fie conectat la rigorile timpului prezent sunt nule. Cu lecția bine învățată de la Liviu Dragnea, cu mesajele primite de la baronii PSD în buzunar pentru că rareori vorbește liber, Viorica Dăncilă pornește în cursa pentru alegerile prezidențiale cu un singur crez: să desăvârșească, din fruntea statului, prioritățile toxice ale lui Liviu Dragnea. Nicio cosmetizare nu mai poate ascunde efectul profund toxic pe care PSD îl are asupra României. Un partid anti-european, anti-românesc și pro-infractori.”, adaugă Turcan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.