Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima amendă aplicată! Marian Ceaușescu și Mitică Dragomir au dat declarații în fața poliției, iar dosarul a ajuns la procurori

mitica dragomir scandal marian ceausescu

Poliția anunță aplicarea primei amenzi în cazul bătăii dintre protestatarul Marian Ceaușescu și fostul șef al LPF, Mitică Dragomir. Cei doi s-au încăierat acum câteva zile, iar Marian Ceaușescu s-a filmat ulterior cu un ochi vânăt, după ce ar fi fost bătut de garda de corp al lui Dragomir. Protestatarul a mers la INML, de unde și-a luat o adeverință. Poliția dă primele detalii din dosarul deschis:

"În urma verificărilor efectuate, polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, la data de 9 noiembrie 2022, cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Persoanele implicate au depus plângere în cadrul dosarului penal constituit, urmând ca, în urma cercetărilor, să fie propusă soluție legală, prin unitatea de parchet. De asemenea, una dintre persoanele implicate a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru adresarea de cuvinte jignitoare, conform Legii 61/91 R". Pe surse, se știe că e vorba de Marian Ceaușescu, care amenzi de zeci de mii de lei cumulate, de la proteste.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.