Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primă de serviciu pentru distrugerea armelor Occidentale: Kremlinul încurajează soldații ruși să spulbere tancurile nemțești și cele americane

Pinterest
Leopard 2 tank

Kremlinul sprijină inițiativele Rusiei de a plăti prime pentru capturarea sau distrugerea armelor grele din statele NATO din Ucraina. Astfel de plăți speciale ar putea stimula și mai mult soldații, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Peskov a fost întrebat ce părere are Kremlinul despre inițiativa guvernatorului trans-baikal Alexander Osipov, care a oferit recompense mari în bani pentru confiscarea tancurilor străine furnizate Ucrainei. Ca răspuns, Peskov a menționat că, în prezent, aceste arme nu au ajuns încă în Ucraina.

De asemenea, el a atras atenția asupra faptului că inițiative similare sunt exprimate de mediul de afaceri rusesc.

"Mai degrabă, demonstrează încă o dată unitatea și dorința tuturor, cât mai bine posibil, de a contribui direct sau indirect la desfășurarea unei operațiuni militare speciale și la realizarea principalelor obiective", a declarat purtătorul de cuvânt al președinției ruse.

"În ceea ce privește toate aceste tancuri, atunci, așa cum am spus deja, ele vor fi arse, iar dacă vor exista astfel de măsuri de stimulare, cred că vor fi și mai mulți entuziaști", a adăugat Peskov.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.