Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima declarație a Mădălinei Ghenea, după despărțirea de Matei Stratan: 'I-am oferit toată dragostea pe care o pot dărui'

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea a vorbit pentru prima oară, după despărțirea de Matei Stratan. Românca a declarat că ține foarte mult la intimitatea sa și că nu vrea să comenteze prea mult evenimentul.

"Ultimul lucru pe care îl doresc este ca viața mea să devină subiect zilnic de comentarii. Vă rog să înțelegeți că țin la intimitatea mea și vă rog să o respectați. Matei este tatăl comorii vieții mele. Avem un copil minunat. I-am oferit toată dragostea pe care o pot dărui. Locul lui în viața noastră va fi mereu unul privilegiat. Nu voi comenta în niciun fel evoluțiile din viața mea, a noastră și cred că timpul le va rezolva pe toate", a transmis Mădălina Ghenea, conform Spynews.ro.

Citește și: DIVORȚUL anului în lumea mondenă: Cea mai FRUMOASĂ româncă s-a despărțit de afaceristul cu care are o fetiță de câteva luni

După multe speculaţii, Mădălina Ghenea a dezvăluit că a fost înşelată de Matei Stratan, bărbatul alături de care a trăit o poveste de dragoste, în urma căreia au făcut şi o fetiţă. Acesta ar fi înşelat-o pe frumoasa Mădălina chiar cu una dintre colegele sale. Mădălina Ghenea a postat atunci pe reţelele de socializare o fotografie în care vorbeşte despre relaţiile extraconjugale. "Nu doar că m-ai înșelat, ci ne-ai înșelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai destrămat viitorul", a scris Mădălina în acea fotografie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.