Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama fetei de 12 ani ucise, audiată la Serviciul Omoruri din Capitală / Femeia susţine că vinovat este concubinul său - UPDATE

antena3.ro
mama copila 12 ani, crima bucuresti

UPDATE 08.48 - Mama fetei de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit în lada unei canapele, într-un apartament din Sectorul 4, este audiată vineri la Serviciul Omoruri din Capitală.

*

Mama copilei de 12 ani, ucise și ascunse în lada unei canapele dintr-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, a ajuns la serviciul Omoruri. Femeia le-a mărturisit reporterilor, noaptea trecută, când a ajuns în România, că cel care ar fi fost călăul fiicei ei este chiar concubinul ei. Femeia a trecut de la suspectă la martor în dosar, deși inițial a fost reținută de autoritățile din Spania.

”Luni seara am auzit că au găsit-o moartă la mine în pat. De aia am venit acasă, că sunt nevinovată. Eu sunt nevinovată, îmi pot face toate testele!”, a declarat, în fața reporterilor, noaptea trecută, potrivit Antena3 CNN.

Femeia se jură că nu i-ar fi putut face vreun rău fetei ei, însă nu același lucru îl poate spune și despre concubinul ei.

”Ultima oară când am fost cu mama la muncă el a rămas cu fata singur și a zis că o duce acasă, și bagajele când am ajuns de la muncă, pe la 1:00-2:00 erau tot acasă”, povestește mama copilei.

Femeia, reținută inițial de spanioli, este acum martor în cazul crimei care a șocat România. Va fi audiată din nou de procurori iar după mărturia ei anchetatorii vor decide dacă va rămâne martor în continuare sau dacă va fi pusă sub acuzare.

Copila a murit în chinuri groaznice

La prima audiere, femeia a declarat că nu a știut de crimă și că nu era acasă când s-a întâmplat nenorocirea. Potrivit legiștilor, fiica acestora a murit în chinuri groaznice. Fata de numai 12 ani nu a mai fost văzută de dinainte de Paște.

”Mulți spun că maică-sa a fost cu treabă pe undeva prin blocuri și taică-său vitreg a bătut-o și a strâns-o de gât. Eu cred că maică-sa era cu tatăl ei vitreg acolo și știau ambii”, a declarat o verișoară a femeii.

Aceasta susține că nu crede că femeia ar mai fi lovit-o pe copilă în trecut, însă concubinul acesteia, da.

Principalul suspect este cel mai căutat om din Europa. Acesta s-ar afla, acum, în Olanda, iar autoritățile l-au dat deja în urmărire internațională. Polițiștii au aflat că acesta ar fi părăsit țara pe data de 14 aprilie cu destinația Spania și s-a întors în România pe data de 10 mai. Apoi ar fi plecat în Olanda.

Cei care îl cunosc l-au descris ca pe un personaj retras și ascuns. Bărbatul și-ar fi agresat propria mamă în trecut.

Ana, copila de 12 ani, ucisă și ascunsă în lada unei canapele dintr-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, a fost înmormântată la cimitirul Tudor Vladimirescu, unde au participat colegi, prieteni și rude.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.