Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima demisie, după ancheta Recorder: Neacșu Lazăr a demisionat din PSD și de la Primăria Capitalei

Ancheta jurnaliștilor de la Recorder are primele ecouri. Neacșu Lazăr, cel care apare înregistrat în timp ce explică cum trage sforile pentru ca bisericile să primească fonduri de la stat, a demisionat din PSD și din funcția de consilier general al Primăriei Capitalei.

Citește și: Acuzații grave la adresa Bisericii Ortodoxe . Rețea secretă de oameni politici, afaceriști și clerici care ar fi dezvoltat o rețea de drenare a banului public

”Organizația PSD București și organizația PSD sector 4 anunță că dl Neacșu Lazăr și-a prezentat în această dimineață demisia din Partidul Social Democrat și din calitatea de consilier general PSD din cadrul Consiliului General al Municipiului București.”, arată un anunț al PSD.

O parte considerabilă din banii Bisericii provin din fonduri publice: 1,3 miliarde de lei alocați numai pentru bisericile din București, de la Guvern și din bugetul Capitalei, în ultimii 13 ani, adică în mandatul Patriarhului Daniel. Neacșu Lazăr susține că este unul dintre oamenii care au avut un rol crucial în atragerea acestor fonduri.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.