Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima dezbatere regională din cadrul proiectului „România Educată”

Marţi, 29 martie a.c., în intervalul orar 10:00 – 16:30, va avea loc, la Craiova, prima dezbatere regională din cadrul proiectului „România Educată”. Evenimentul cu tema „Profilul absolventului” este organizat de către Administrația Prezidențială în parteneriat cu Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice şi cu sprijinul Universităţii din Craiova.

La dezbatere sunt așteptați să participe elevi, studenți, părinți și cadre didactice, reprezentanți ai autorităților publice și ai mediului privat din Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest (Oltenia) şi de la nivel naţional. Agenda evenimentului este disponibilă aici.

„Alegerea temei pentru prima dezbatere regională a plecat de la importanța regândirii școlii în acord cu provocările unei lumi aflate într-o continuă schimbare, devenind din ce în ce mai complexă şi interconectată. Educația trebuie să țină pasul cu aceste realităţi, pentru a oferi absolvenților și societății maximum de oportunități și opțiuni adecvate potenţialului fiecăruia, luând în considerare şi faptul că România nu îşi poate permite să piardă talentul şi dorinţa de implicare ale noilor generaţii. În tot acest context, profilul absolventului este cel care poate comunica în mod elocvent societății și dascălilor care sunt așteptările față de rezultatul procesului educațional orientat spre viitorul pe care ni-l dorim cu toţii – România educată”, a precizat Ligia Deca, Consilier de Stat, Departamentul Educaţie şi Cercetare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.