Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima emisiune de obligațiuni a furnizorului de servicii de curăţenie, întreţinere şi securitate a clădirilor Utilitech Services intră vineri la bursă

Prima emisiune de obligațiuni a Utilitech Services, furnizor de servicii de curățenie, întreținere și securitate a clădirilor, va intră la tranzacționare vineri, 26 februarie, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (SMT) al BVB, anunță un comunicat al instituției.

Obligațiunile vor fi tranzacționate sub simbolul bursier UTS23 și ISIN ROJ04R1KSSU0, potrivit mediafax.ro.

Vezi și: Neomarxiștii își duc planul până la capăt în ofensiva asupra Bisericii: Schimbă numele parcului 'Sfântul Ştefan' din București

Emisiunea are o valoare nominală de aproape 4,9 milioane lei și cuprinde 48.835 de obligațiuni negarantate, denominate în lei și o valoare nominală de 100 lei/ titlu. Obligațiunile au o maturitate de trei ani și o dobânda de 8,5% pe an, plătibilă anual. Cele 48.835 de obligațiuni au fost subscrise de 102 investitori și vor ajunge la maturitate în martie 2023.

Intercapital Invest a intermediat listarea obligațiunilor pe piață AeRO, în calitate de Consultant Autorizat. Intercapital Invest va continuă să asiste Utilitech Services în următoarele 12 luni, ulterior listarii obligațiunilor, pentru îndeplinirea cerințelor de raportare și informare a investitorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.