Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima etapă a procesului de renovare a Athenee Palace Hilton a fost finalizată

Athenee Palace Hilton

Ana Hotels a finalizat prima etapă a procesului de renovare a Athenee Palace Hilton, respectiv "Aripa nouă" cu cele 132 de camere, întregul proiect de renovare şi modernizare a hotelului-monument istoric fiind planificat la o valoare totală de 25 milioane de euro, informează compania printr-un comunicat transmis joi, conform agerpres.

Potrivit sursei citate, se preconizează că până la finalul proiectului se va ajunge la investiţii de 30 milioane de euro.

Planificarea proiectului a durat 5 ani şi implementarea primei părţi a investiţiei s-a finalizat în mai puţin de 6 luni. Valoarea primei etape a proiectului de renovare a ajuns la 13 milioane de euro.

Conceptul arhitectural a fost realizat de compania "Alexander James International" din Londra, prin proiectanţii Richard Morton şi Sarah Brooker. Implementarea efectivă a conceptului a fost realizată de compania românească "Inegal Design", prin arhitecţii Radu Grosu şi Mihaela Mircea, iar antreprenor general a fost compania "Bog'Art".

"Odată cu redeschiderea hotelului Athenee Palace în 1996, sub brandul Hilton Hotels & Resorts, locaţia a continuat să fie o parte esenţială a istoriei Bucureştiului, găzduind unele dintre cele mai memorabile evenimente. Suntem foarte încântaţi să aducem un aspect proaspăt şi contemporan acestei proprietăţi iconice, pe măsură ce continuăm să inovăm modul în care oferim ospitalitate de clasă mondială oaspeţilor noştri şi comunităţii", a spus directorul general Rainer Gieringer.

Prin acest proiect, Athenee Palace Hilton şi-a dorit minimizarea pierderilor termice, prin re-proiectarea completă a sistemelor de alimentare cu apă, a celor de climatizare şi a întregii tâmplării exterioare şi interioare. Astfel, Athenee Palace Hilton urmăreşte reducerea amprentei asupra mediului şi integrarea investiţiilor ca proiecte cu impact social prin inovaţii ecologice şi tehnologice. Agenda de cameră imprimată cu informaţiile esenţiale privind serviciile hoteliere, precum şi cele utile despre oraş, va fi integrată într-un sistem inteligent al televizoarelor din cameră, se precizează în comunicat.

Hotelul Athenee Palace Hilton este unul dintre cele mai sofisticate şi prestigioase repere ale oraşului Bucureşti. Construit în 1914 şi situat în inima oraşului, hotelul oferă vedere spectaculoasă către Piaţa Revoluţiei, Ateneul Român şi Palatul Regal. Hotelul oferă o multitudine de facilităţi premium în cele 278 de camere şi apartamente, 13 săli de şedinţe, un club de sănătate cu piscină şi două restaurante, o terasă şi un bar.

Hotelul Athenee Palace Hilton este parte integrantă a celui mai mare grup hotelier privat românesc, Ana Hotels, companie care deţine si operează de asemenea hotelurile Crowne Plaza Bucureşti, trei unităţi hoteliere la Poiana Braşov şi Hotelul Europa din Eforie Nord.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.