Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO 'Prima Fiică a SUA' - Ivanka Trump ironizată pe rețelele de socializare după summitul G20

Time Magazine
Ivanka Trump

Ivanka Trump, fiica şi consiliera preşedintelui american Donald Trump, a fost ironizată luni pe reţelele de socializare după apariţia unei înregistrări video care o arată încercând să intervină într-o conversaţie între mai mulţi lideri mondiali la Summitul G20, relatează AFP potrivit Agerpres.

La Conferinţa de la Ialta dintre Churchill, Roosevelt şi Stalin, pe plaja Debarcării din Normandia sau pe Lună: într-o serie de colaje trucate, tânăra de 37 ani apare, împotriva voinţei sale, în cele mai importante momente ale istoriei, pe internet.

Hashtag-ul #UnwantedIvanka ('Ivanka indezirabila') a apărut pe Twitter după publicarea în acest weekend pe contul de Instagram al Palatului Elysée a unei înregistrări video realizate la Summitul G20 din Japonia.

În înregistrare se poate vedea cum Ivanka Trump încearcă să intervină într-o discuţie informală între premierul britanic Theresa May, premierul canadian Justin Trudeau, preşedintele francez Emmanuel Macron şi şefa FMI, Christine Lagarde, care pare să o ignore pe 'Prima Fiică a SUA', aflată lângă ea.

Moment șoc la o televiziune din România - Un jurnalist a apărut în direct în chiloți FOTO


"Poate să pară şocant pentru unii, dar să fii 'fiică' nu este o calificare profesională", a reacţionat tânăra aleasă democrată Alexandria Ocasio-Cortez.

Ivanka Trump are statutul oficial de consilieră a preşedintelui, care îi este şi tată.

Prezentă cu regularitate, alături de soţul său Jared Kushner, în anturajul apropiat al lui Donald Trump la G20 de la Osaka, ea s-a aflat de asemenea alături de tatăl său la întâlnirea istorică a acestuia cu liderul nord-coreean Kim Jong Un în Zona Demilitarizată dintre cele două Corei.

Tânărul cuplu călătoreşte des cu miliardarul republican, care îi ascultă cu atenţie, comentează AFP.

Jared Kushner a fost însărcinat cu o mare responsabilitate: să elaboreze un plan de pace pentru rezolvarea conflictului israeliano-palestinian.

Donald Trump a declarat în aprilie că a intenţionat să o numească pe fiica sa Ivanka la conducerea Băncii Mondiale sau ca ambasadoare a SUA la ONU.

"Este un diplomat adevărat" şi "este foarte bună cu cifrele", a spus el într-un interviu pentru The Atlantic, precizând că a renunţat însă la idee pentru a nu fi acuzat de "nepotism"

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.