Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima întâlnire dintre noua șefă a DNA și Ministrul Justiției, după preluarea interimatului: Anca Jurma, convocată de Tudorel Toader

Anca Jurma Hans Klemm

Marți, procurorul șef interimar al DNA, Anca Jurma, va merge la Ministerul Justiției, unde a fost convocată de ministrul Tudorel Toader, după ce magistratul a mers la Ambasada SUA.

"Voi încerca să am o discuție cu dânșii, cât de curând deși o zi-două e foarte aglomerat, să îi invit la ministerul Justiției să întreb cât de normal este ca un procuror-șef să se ducă la o ambasadă că l-a chemat nu știu ce ambasador, l-a invitat să îl felicite pentru faptul că a fost soare azi și nu a plouat. Procurorul colaborează pe linie, pe orizontală cu structurile aferente dintr-un stat, cu procurorii din America, Franța, mai știu eu. i îi voi întreba «Domnule, aveți reprezentativitatea aceasta a relațiilor externe?» Categoric că nu o au (...) Dacă nu aveau funcția, nu erau invitați. Și apoi nu poți să spui că 8 ore la serviciu ești demnitar, după aceea în afara programului, ești un om care oricare, fără constrângerile funcției", a declarat, miercuri seară, Tudorel Toader, la Antena 3.

Potrivit unui anunţ al Ministerului Justiţiei, în perioada 6-17 august 2018, ministrul Tudorel Toader se află în concediu de odihnă, însă contactat de STIRIPESURSE.RO, Tudorel Toader a precizat că discuţia anunţată rămâne valabilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.