Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima noapte de lipit afişe, în Iași - Candidații PNL şi cei ai PMP din Iași s-au întânit la acelaşi panou: 'Petrică! Mai dă cu soluţie!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Chirica Inquam Photos

Candidații PNL şi cei ai PMP din Iași s-au întânit, la miezul nopții, la acelaşi panou din centrul oraşului. Şi-au urat succes în campanie, au glumit, ba chiar au făcut poze unii lângă alţii. „Salut, Petrică! Mai dă cu soluţie!”, i-a spus Mihai Chirica reprezentantului PMP, potrivit MEDIAFAX.

Zeci de bannere cu însemne electorale şi cu chipurile candidaţilor erau atârnate pe marille bulevarde ale Iaşului cu o oră înainte de începerea oficială a campaniei electorale. Singurele care dispăruseră erau corturile sau cuburile montate prin oraş.

Aproape de miezul nopţii, liberalii au pornit spre un panou din centrul oraşului, pentru a lipi primele afişe electorale. Doar că acolo s-au întâlnit cu cei de la PMP, care deja sărbătoreau începutul campaniei. S-au salutat, s-au felicitat, ba chiar şi-au făcut poze unii lângă alţii, doar că se uitau la alţi fotografi. Iar bannerele au rămas şi după miezul nopţii.

CITEȘTE ȘI: 25% dintre microbii din casă se găsesc în baie. Trucuri pentru o curățenie care te ferește de boli

Mihai Chirica (PNL) s-a salutat cu Petru Movilă (PMP): „Aha, aha! Salut, Petrică! Mai dă cu soluţie!”.

„Mihai, la câte panouri sunt în Podu Roş, nu înţeleg. Nu sunt multe panouri în Podu Roş, sunt într-un singur loc! Facem schimb de fanioane? Nu aveţi fanionul? (...) Mihai, dacă vreţi să faceţi poze cu noi spuneţi, dacă nu, ne dăm deoparte! Lasă, că toate pozele noastre o să fie şi cu tine!”, a răspuns Petru Movilă, preşedinte PMP Iaşi.

Ulterior, Chirica a declarat că este „un moment important pentru democraţie” și că Iaşul trăieşte un nou început.

„Am dat startul unei campanii electorale, campanie electorală în care candidaţii Partidului Mişcarea Populară vin cu lucruri concrete. Cred că proiectele realizate de noi, de mine şi de doamna profesor universitar Dorina Isopescu sunt mai clare decât o mulţime de cuvinte spuse despre ce vom face, ce vom promite, ce vom garanta”, a afirmat și Petru Movilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.