Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima REACȚIE din familia primarului Constanței, după ce mama acestuia a fost ACUZATĂ de tentativă de FRAUDĂ la vot

breaking news

Tatăl primarului municipiului Constanţa, Vasile Făgădău, spune că soţiei sale i-au fost date mai multe buletine de vot pentru alegerile europarlamentare şi nu a văzut acest lucru, care a fot sesizata de cineva din secţia de votare atunci când a vrut să le bage în urnă, conform News.ro.

Vasile Făgădău a declarat jurnaliştilor că soţiei sale o persoană din secţia de votare i-ar fi dat cinci buletine de vot şi ea nu a observat acest lucru.

Citește și: SCANDAL Viorica Dăncilă a fost CERTATĂ de un cetățean de la vot: 'Nu se poate să fim umiliți, să stăm la coadă, ca la coadă la ulei și pâine'

“Fata de acolo nu a observat că i-a dat 5 buletine de vot pentru europarlamentare. Şi s-a dus în cabină, nu vede, e pensionară şi când a venit cu ele s-a sesizat cineva. Ea a spus că aşa i-au fost date”, a afirmat tatăl primarului.

 

Vasile Făgădău spune că a fost o eroare şi de o parte şi de cealaltă şi că nu a existat elementul intenţional.

“Este o eroare, o greşeală şi de o parte şi de cealaltă. Nu a existat elementul intenţional. E terminată, i s-a făcut rău, e pensionară”, a mai afirmat Vasile Făgădău.

 

Potrivit oamenilor legii, mama primarului Constanţei, care s-a prezentat la secţia de votare 133-134 din municipiu, ar fi luat mai multe buletine de vot pentru alegerile europarlamentare. Ea ar fi fost surprinsă atunci când încerca să le introducă în urnă, iar reprezentanţii secţiei de votare i-au anunţat de poliţişti. Aceştia au început cercetările în acest caz şi au audiat-o pe femeie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.