Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRIMA REACȚIE din PNL la incidentul cu protestatari anti - Dragnea ridicați la Topoloveni: 'Jandarmeria, în rândul forțelor de represiune de tip sovietic'

afis pnl

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi a reacționat vineri, după ce mai mulți protestatari care îl așteptau pe Liviu Dragnea la Topoloveni au fost ridicați de jandarmi, afirmând că este ”un abuz care plasează Jandarmeria în rândul forțelor de represiune de tip sovietic”, conform Mediafax.

”Nu acceptați să săvârșiți abuzuri împotriva cetățenilor și în favoarea lui Dragnea, pentru că ele nu vor putea fi mușamalizate la nesfârșit de Carmen Dan. Toate regimurile autoritare au un final, iar faptele ilegale ale Jandarmeriei rămân consemnate. Conducerea la secție, la duba, suprimarea libertatii unui manifestant pașnic care se legitimează este un abuz care plasează Jandarmeria Română în rândul forțelor de represiune de tip sovietic, nu al celor din Uniunea Europeană. Iar faptele ilegale, subliniez, nu vor rămâne fără consecințe”, a scris Raețchi pe Facebook.

Citește și: Bogdan Diaconu a LUAT FOC după scandalul de la Eurovision: 'Cer retragerea României din acest concurs'

Mai mulți protestatari care îl așteptau pe Liviu Dragnea la Topoloveni, în județul Argeș, au fost ridicați de jandarmi și duși la Poliție pentru legitimare.

Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Argeș, 10 persoane au fost ridicate din centrul localității Topoloveni și conduse la secția de poliție.

„Au fost conduse la secția de poliție pentru legitimare. Participau la o adunare publică nedeclarată. Au afișat bannere și au scandat lozinci. Cei 10 au fost ridicați după venirea lui Liviu Dragnea la Casa de Cultură”, a declarat Alexandru Ivan, purtătorul de cuvânt al IJJ Argeș.

„Ce-am făcut? Bă, n-auzi, ce-am făcut? Lăsați-mă în pace!”, strigă un bărbat ridicat de jandarmi.

Liviu Dragnea participă, vineri, la o acțiune organizată de Primăria Topoloveni la Casa de Cultură aflată în centrul localității.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.