Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție a lui Dacian Cioloș, după ce a câștigat șefia grupului Renew Europe

www.facebook.com
dacian ciolos

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a fost ales șef al grupului Renew Europe, din Parlamentul European. El susține că acesta este doar un prim pas important în proiectul politic pe care și l-a propus, iar următorul va fi construcția de filiale de partid ale PLUS în România pentru a crește partidul.

Citește și: Episod spumos cu Traian Băsescu la moțiunea de cenzură: Tăriceanu l-a 'salvat' pe fostul său adversar nr.1 dintr-o situație delicată

”Președinția grupului Renew Europe e doar un pas în construcția politică pe care am gândit-o în ultimii doi ani. E un pas important, dar e doar începutul proiectului nostru.

Am dovedit că merităm încredere la alegerile din 26 mai, am dovedit că suntem parte integrantă a forțelor politice relevante ale Europei. Vom continua să aducem cât mai mult din Europa în România prin activitatea noastră la Bruxelles și în cabinetele de europarlamentari pe care le vom deschide în toată țara.

Acum trecem la pasul următor și începem construcția politică internă prin care să le oferim cetățenilor români un viitor așa cum îl merită.”, scrie Dacian Cioloș.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.