Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție a lui Sebastian Ghiță, după ce Serbia l-a anunțat că nu îl extrădează și că îi acordă azil politic: 'E ceva normal'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Sebastian Ghiță

Înalta Curte de Justiţie din Belgrad a respins cererea autorităţilor române privind extrădarea fostului deputat Sebastian Ghiţă şi a stabilit că este eligibil pentru obţinerea azilului, decizia finală urmând să fie transmisă Ministerului sârb de Interne.

Prin această decizie, Înalta Curte de Justiţie din Belgrad a admis că, în luna iunie, prin decizia Direcţiei pentru Azil a Ministerului sârb de Interne, Sebastian Ghiţă a devenit eligibil pentru azil în Serbia, "din cauza acţiunilor de persecutare la care a fost supus în ţara de origine ca reacţie la exprimarea opiniilor politice".

Citește și: ANAF avertizează: „Mai sunt 5 zile!”

Jurnalistul Dan Andronic a relatat, la România TV, că l-a sunat pe Sebastian Ghiță, iar acesta i-a spus că se aștepta la decizia magistraților sârbi.

”Se aștepta Sebastian Ghiță la această decizie. E ceva normal. Eu, dacă aș fi în locul lui, nu m-aș mai întoarce. Nu pot să spun ce am mai discutat cu el, am spus tot ce se mai putea spune.”, a relatat Dan Andronic la România TV.

Citește și: O fabrică aflată la 100 km de București cucerește România! Kaufland, Lidl, Auchan și Mega Image se bat pe produsele sale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.