Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție a omului care a ruinat Liverpool! Portarul Karius, despre gafele incredibile comise în finala Ligii Campionilor

adevarul.ro
loris karius

Portarul Loris Karius a declarat, sâmbătă seară, că regretă foarte mult că a greşit la meciul pierdut de Liverpool, scor 1-3, cu Real Madrid, în finala Ligii Campionilor.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat. Îmi pare rău pentru coechipierii mei. Au încercat să mă încurajeze, dar îmi pare foarte rău că am pierdut finala", a spus portarul german, potrivit news.ro.

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă, pentru a 13-a oară Liga Campionilor, a treia oară consecutiv, învingând în finala disputată la Kiev echipa Liverpool, scor 3-1. Zinedine Zidane este primul antrenor care obţine trei trofee europene consecutiv. Cristiano Ronaldo, primul fotbalist din istorie care câştigă de cinci ori LC.

Golurile au fost marcate de Karim Benzema ’51 şi Gareth Bale ’64, ‘83 pentru Real Madrid, respectiv Sadio Mane ’55 pentru Liverpool.

Benzema  a înscris profitând de o greşeală imensă a portarului Loris Karius, care după ce a reţinut mingea a aruncat-o exact în direcţia în care se afla fotbalistul echipei madrilene la doar un metru de el.

Şi Bale a marcat cu un şut din afara careului, profitând de o nouă greşeală a lui Karius.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.