Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție a polițiștilor, după ce colegul lor a fost împușcat mortal: Ce s-a întâmplat în trafic

Politistii au umor, Facebook
Polițist ucis, Timiș; Cristian Amariei

Polițiștii au avut o primă reacție, după ce colegul lor din Timiș a fost împușcat mortal în timp ce se afla în misiune și încerca să oprească maşina în care s-ar fi aflat un bărbat dat în urmărire internaţională. Administratorul unei paginii de pe Facebook dedicată polițiștilor susține că polițistul ucis a fost împușcat nu doar în gât, ci și în piept.

Citește și: ALERTĂ Comitetul Interministerial pentru Securitate a Papei Francisc face precizări despre ultimele decizii, din cauza furtunii

„Din păcate, azi a mai căzut un coleg la datorie! De această dată împușcat în gât și piept, în plină stradă, în com. Izvin, din jud. Timiș! Cristian Amariei (n.r.: foto), la doar 43 de ani, a căzut secerat de gloanțele trase de un urmărit internațional. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viața polițistului, dar inima acestuia a refuzat să mai bată. Individul care a tras focurile de armă este căutat în continuare. Să-ți fie țărâna ușoară, Cristi! End of watch 02.06.2019”, se arată în precizarea polițiștilor.

Vă reamintim că un poliţist al Postului de Poliţie Recaş, din judeţul Timiş, a fost împuşcat mortal în misiune, în timp ce încerca să oprească maşina în care s-ar fi aflat un bărbat dat în urmărire internaţională.

Poliţistul se afla în trafic cu un coleg şi împreună au organizat un filtru pentru a opri o maşină în care aveau informaţii că s-ar afla un bărbat urmărit internaţional.

La un moment dat, în apropierea unei case din localitatea Izvin, polițistul a ajuns față în față cu suspectul, care, se pare, a tras trei gloanțe în angajatul MAI.

Surse judiciare au declarat că două dintre gloanțe l-ar fi lovit pe polițist în zona gîtului și pieptului. Echipajul medical ajuns la fața locului a încercat manevre de resuscitare, însă fără succes. Polițistul era angajat la postul de poliție din orașul Recaș.

Când maşina s-a apropiat, şoferul, în loc să oprească, a accelerat, iar din autoturism a fost tras un foc de armă care l-a nimerit pe un agent.

Medicii de la ambulanţă, sosiţi imediat la locul incidentului, l-au găsit pe poliţist în stop cardio – respirator şi l-au resuscitat timp de mai multe minute. În final au constatat decesul bărbatului de 43 de ani.

Colegii poliţistului decedat îl caută acum pe cel care a tras asupra bărbatului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.