Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție a PSD, la eșecul referendumului: 4 milioane este o cifră GIGANT! Atacuri în rafală la opoziție și Iohannis

Agerpres
PSD

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că patru milioane de români au votat și consideră că în ciuda invalidării referendumului, vocea a patru milioane de români s-a făcut auzită. Codrin Ștefănescu a precizat că este ”halucinant” comportamentul opoziției și acuzațiile lansate la adresa lui Liviu Dragnea.

”Pentru cei de la USR este o fantasmă medievală, de aceea au atât de puțin în sondaje și sigur la următoarele alegeri nu vor mai intra în Parlament.

Este halucinant ceea ce spune domnul Orban. Spune că este un vot de blam pentru domnul Dragnea, este halucinant. În primul rând, nu a fost un demers politic, nu a fost asumat politic de nimeni. E

Este halucinant ce fac oamenii aceștia din opoziție! Este haioasă opoziția asta cu domnul Orban și domnul Barna. Ei au făcut boicot? Vreau să vă spun că 4 milioane de români au venit astăzi la vot! 4 milioane este o cifră, este gigant și 4 milioane de români au venit la vot și acolo în cabina de vot și-au exprimat părerea.

Este incredibil cum s-a comportant Iohannis. Parcă nu era președintele României, era președintele altei țări. Nu este posibil să te duci la vot în sictir și cu scârbă, seara, pe ascuns.”, a declarat Codrin Ștefănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.