Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție a Simonei Halep, după calificare

halep

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sâmbătă, după ce s-a calificat în finala turneului de la Toronto, că se simte ca şi cum ar fi câştigat competiţia şi că duminică se va bucura de finala la care şi-o doreşte ca adversară pe Serena Williams, liderul mondial, relatează Mediafax.

"Bineînţeles că vreau să joc cu Serena, este întotdeauna o mare provocare să joc cu ea. Vreau să vă zic ceva, dar să nu spuneţi nimănui, din punctul meu de vedere pot să spun că am câştigat turneul. Dacă joc împotriva ei mâine va fi o provocare şi nu am nimic de pierdut, mă voi bucura de finală", a spus Halep zâmbind, după ce a câştigat meciul cu italianca Sara Errani.

Simona Halep a precizat că semifinala cu Sara Errani a fost dificilă. "A fost un meci foarte dificil, Sara Errani a jucat foarte bine, a pus multe mingi înapoi în teren. Uneori nu am fost capabilă să închid aşa cum aş fi vrut. Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă ajungeam în setul trei. Este bine că am câştigat şi sunt bucuroasă că joc finala aici la Toronto", a adăugat Halep.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat în finala Rogers Cup, după ce a învins-o, sâmbătă, în penultimul act al turneului Premier 5 de la Toronto, cu scorul de 6-4, 6-4, pe italianca Sara Errani, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.