Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție a unui greu PSD, la proiectul anunțat de Cătălin Ivan pentru reformarea partidului

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Europarlamentarul Cătălin Ivan anunță că a pregătit, alături de alți oameni din PSD, un proiect pentru reforma internă din partid, care va fi prezentat la începutul anului viitor. Europarlamentarul PSD, Ioan Mircea Pașcu, îl ironizează pe Ivan și arată că acesta se tot chinuie să prezinte proiectul, dar de fiecare dată amână momentul.

Citește și: Planul care e pus la cale la Bruxelles s-a aflat: Se lucrează la un nou proiect în PSD

"Există un grup în PSD, tot mai mare, care lucrează la un nou proiect pentru PSD, iar în prima parte a anului viitor va fi prezentat public. Este un proiect complex, cu tot ceea ce înseamnă mecanisme interne de funcţionare ale unui partid modern. În jurul lui Dragnea sunt tot mai puţini oameni, se vede clar că a ţinut captiv acest partid cu oameni veniţi din afara partidului. El controlează ce mai poate controla cu oameni din PD şi PRM - Darius Vâlcov de la PD, iar Codrin Ştefănescu şi Lia Olguţa Vasilescu din PRM. În rest, sunt oameni nemulţumiţi de felul în care merge partidul sau situaţia în care se află PSD, deci nemulţumirea este mare, iar noi, grupul care lucrează, nu stăm să vedem ce se întâmplă cu Liviu Dragnea şi vom propune membrilor de partid un nou proiect în interiorul PSD", a spus Ivan.

În replică, Ioan Mircea Pașcu speră ca măcar acest al treilea proiect să nu fie ”la fel de discret” ca primele două.

”Colegul nostru, Catalin Ivan, ne asigura ca proiectul de modernizare “din interior” a partidului va fi prezentat, in sfârșit, publicului larg la începutul anului viitor! 
Dar nu e oare vorba de același proiect care era anuntat mai întâi pentru începutul verii, apoi in toamna, pt ca acum sa sufere o noua amânare, pt începutul anului viitor?
Sau e vorba de trei “proiecte” diferite? 
Atunci, nu ne rămâne decât sa speram ca macar ultimul o sa fie mai puțin “discret”, decât primele doua ...”, arată Ioan Mircea Pașcu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.