Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție din PSD după propunerile lui Dăncilă la Transporturi și Dezvoltare. Iohannis, atacat dur: 'Este obligat să accepte interimatul'

codrin stefanescu

Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a avut o primă reacție după ce premierul Viorica Dăncilă a trimis astăzi la Cotroceni propunerile de interimari la Transporturi și Dezvoltare - Rovana Plumb și Eugen Teodorovici, lansând un atac la adresa lui Iohannis.

„Este obligat să accepte interimatul, că n-avem ce să facem altceva. Noi nu putem ține ședință de guvern. (...)România a preluat președinția Consiliului UE.(...) La două ministere noi nu avem miniștri. Miniștrii care sunt interimari în momentul de față nu pot semna. De exemplu, dna Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, are deja un program. În momentul de față, dna Rovana Plumb va trebui să-și dubleze programul ca să acopere și ministerul care i s-a dat interimar, la fel va face și ministrul Teodorovici, ceea ce este un lucru aproape imposibil. Noi de aceea am spus că Iohannis blochează guvernul intern și extern, într-un moment în care noi suntem în coordonare cu ceilalți miniștri de resort din celelalte state din Europa.”, a spus Codrin Ștefănescu la Antena3.

Codrin Ștefănescu a mai spus că PSD analizează riscurile privind suspendarea lui Iohannis. De asemenea, acesta a mai adăugat că PSD nu va renunța la plângerile penale împotriva lui Iohannis, însă președintele știe că în acest moment nu poate fi tras la răspundere decât după finalizarea mandatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.