Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție a lui Kelemen Hunor după închiderea urnelor - Care sunt așteptările liderului UDMR

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a reacționat la victoria lui Klaus Iohannis și a enumerat așteptările sale de la noul mandat al prședintelui explicând totodată prezența slaba a maghiarilor la urne.

„Așa cum era de așteptat, președintele Iohannis a câștigat, nu este nicio surpriză, este un câștig categoric, este un câștig absolut convingător, îl felicit pentru rezultatul extrem de convingător. Urmează cinci ani extrem de grei, dar sunt convins că președintele Iohannmis nu va mai avea o presiune pentru încă un mandat și va acționa mult mai hotărât, mai categoric și se va orienta mai mult spre problemele societății, va avea prioritățile foarte bine conturate pentru societatea din România”, a spus Kelemen.

Potrivit acestuia, prezența la vot a fost bună.

„În județele Harghita, Covasna și Mureș a fost o prezență mai scăzută, fiindcă niciunul dintre candidați nu a avut mesaje coerente și o strategie politică spre comunitatea maghiară. Așteptăm în această perioadă de 5 ani de la președintele Iohannis o acțiune fermă în ceea ce privește educația, infrastructura, problemele mari ale societății, o schimbare de atitudine față de fiecare om, ca România să devină o țară mai faină”, a conchis liderul UDMR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.