Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reactie a Primariei Bucuresti in mega-dosarul DNA

primaria Capitalei

Purtatorul de cuvant al Primariei Bucuresti, Alexandru Ichim a oferit joi prima reactie la mega dosarul DNA privind presupuse fapte de coruptie savarsite in constructia Arenei Nationale.

Primaria sustine ca nici nu stia de inceperea acestei anchete in rem (fata de fapta) si ca nici nu are cunostiinta sa fi cerut procurorii DNA documente de la Primaria Capitalei.

Ceea ce a putut preciza acesta este ca se fac eforturi ca Arena Nationala sa poata fi redeschisa: "Prioritatea nostra este de a identifica o solutie sa fie deschis stadionul. Suntem in discutii cu autoritatile statului", a spus acesta.

Arena care a costat 748 de milioane de lei nu poate fi folosita pentru ca nu are aviz ISU, din cauza faptului ca la constructia acoperisului s-a folosit un material neomologat in Romania.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie s-au sesizat din oficiu şi efectuează acte de urmărire penală in rem (față de faptă) cu privire la suspiciunea săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.