Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție din PSD după acuzațiile lui Eugen Teodorovici: Ceea ce face nu este legal / Să-şi dea seama ce-şi doreşte cu adevărat

realitatea.net
Teodorovici Ciolacu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat, miercuri, referitor la acţiunea în justiţie a senatorului Eugen Teodorovici împotriva partidului, că "ceea ce face nu este legal", însă Congresul îi va oferi şanse egale. CEX PSD a validat candidaturile lui Marcel Ciolacu și Eugen Teodorovici la Congresul PSD, pentru funcția de președinte.

"Reproşurile dumnealui sunt cele pe care le-a adus în spaţiul public şi care se concretizează în acţiunea în justiţie. Noi suntem iarăşi convinşi că ceea ce face nu este legal, iar modul în care se va desfăşura Congresul îi va oferi şanse egale inclusiv domnului Teodorovici, la un vot corect şi reprezentativ", a susţinut Romaşcanu.

Referitor la participarea lui Teodorovici la şedinţă, Romaşcanu a spus că "a fost invitat să-şi spună punctul de vedere, a comunicat ce a avut de comunicat la acel moment, nefiind membru al CExN a fost invitat să părăsească sala, ceea ce a şi făcut".

Romaşcanu a adăugat că este dreptul lui Teodorovici să candideze, însă, în cazul în care nu mai doreşte acest lucru va trebui să anunţe conducerea partidului şi să-şi retragă numele de pe buletinul de vot.

"Domnul Teodorovici va fi bine să-şi dea seama singur ce-şi doreşte cu adevărat. Şi-a dorit să candideze, este dreptul dumnealui şi i s-au asigurat condiţiile pentru a face acest lucru. Dacă nu va mai vrea să candideze, va trebui să anunţe conducerea partidului să-şi retragă numele de pe buletinul de vot", a afirmat purtătorul de cuvânt al PSD, întrebat pe această temă.

CITEŞTE ŞI: Boala care se instalează fără să îți dai seama: Semnele care pot arăta ca faci diabet .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.