Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima REACȚIE din PSD după anunțul lui Ludovic Orban privind creșterea salariului minim

PSD
PSD sigla

Secretarul general al PSD Mihai Fifor susține, despre anunțul premierului Ludovic Orban privind creșterea salariului minim, că "dacă și cu Parcă se plimbau c-o barcă".Fifor spune că dacă premierul dorea creșterea salariului minim, proiectul de hotărâre de Guvern ar fi fost deja în dezbatere publică, conform Mediafax.

Citește și: Patronul firmei care a făcut dezinsecția UCIGAȘĂ a cumpărat pastilele de pe piața neagră: e acuzat de trafic de produse sau substanţe toxice

"Orban aruncă praf în ochi alegătorilor înainte de ziua votului. Ne zice că ar putea crește salariul minim...«Dacă și cu Parcă se plimbau c-o barcă...» Hai să fim serioși! Domnule Sică, aveți pâinea și cuțitul în mână! Dacă într-adevăr voiați să creșteți salariul minim, până acum proiectul de hotărâre de guvern ar fi trebuit să fie în dezbatere publică. Terminați cu manipularea asta ieftină, că nu mai sunteți în opoziție. Acum ori livrați, ori vă abțineți! Cum să vă creadă lumea când ați scris cu mânuța voastră în programul vostru de guvernare că majorările din ultimii ani la salariul minim au fost exagerate?!", a scris, marți, pe Facebook, senatorul PSD Mihai Fifor.

Guvernul va lua o decizie privind salariul minim până la sfârșitul acestei săptămâni, conform unui anunț făcut chiar de premierul României, pe pagina de Facebook a Executivului. Ludovic Orban a precizat că salariul minim pe economie ar putea crește cu 7,2%.

Membri ai Executivului au avut o întâlnire, săptămâna trecută, la Palatul Victoria, cu reprezentanții INS și ai Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză pentru a analiza impactul privind creșterea salariului minim brut pe țară. Guvernul are două scenarii pentru majorare, urmând să fie adoptată o hotărâre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.