Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție din PSD după declarațiile lui Ludovic Orban: 'Am o veste pentru tine. NU mai aveți ce împărți, că o să fii iar șomer'

antena3.ro
daniel zamfir

Senatorul PSD Daniel Zamfir reacționează dur după declarațiile liderului PNL Ludovic Orban.

„GURA PACATOSULUI...
Adevar graieste!
Ludovicul zice ca prezenta lui la lansarea candidatilor din Capitala, e garantia ca Guvernul va sprijini proiectele administratiei locale. Pai, cum e asta, ludovice, tu sprijini administratia locala doar daca-ti convine tie primarul? Deci tu ai taiat din banii Capitalei, ca nu-ti place Firea? Asta e foarte tare! Bugetul tarii il imparti pe prietenii si interese! Am o veste pentru tine: Nu mai aveti ce imparti ca o sa fii iar somer!
P.S. Doamne Dumnezeule, l-ati auzit pe Puzisor Dan? A lansat noul Bucuresti”, scrie Daniel Zamfir pe Facebook.

Zarurile au fost aruncate: Traian Băsescu va candida la Primăria Capitalei

Preşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat sâmbătă că  dreapta pro-europeană s-a reunit într-un proiect comun pentru Bucureşti, anunţând că PNL, USR şi PLUS vor susţine candidaţi comuni în Capitală, apreciind că bătaia de joc la adresa bucureştenilor trebuie să ia sfârşit. Protocolul semnat de liderii celor trei partide mai prevede că majorităţile constituite în urma alegerilor din acest an din Bucureşti vor susţine, pe baza principiului parităţii, pentru poziţiile de viceprimari, din partea partidelor semnatare - şapte viceprimari din partea PNL şi şapte viceprimari din partea Alianţei USR-PLUS.

„Avem de dat o veste bună pentru bucureşteni. Dreapta modernă, pro-europeană s-a unit într-un proiect comun pentru Bucureşti. După săptămâni de discuţii, de analize, de evaluări, partenerii din USR-Plus, împreună cu noi cei din PNL am hotărât că împreună putem să oferim un viitor mai bun pentru Bucureşti şi o viaţă de calitate mai bună pentru fiecare bucureştean. Proiectul care ne-a unit este proiectul care trebuie să pună capăt modului lipsit de profesionalism, modului lipsit de interes şi de dedicare faţă de interesul bucureşteanului, modului dezastruos în care a fost guvernat Bucureştiul. Bătăia de joc la adresa bucureştenilor trebuie să ia sfârşit. Bucureştiul trebuie guvernat de oameni care iubesc Bucureştiul, de oameni capabili, de oameni cinstiţi, de oameni dedicaţi servirii interesului public, de oameni care au capacitatea de a oferi cele mai bune soluţii pentru servicii de calitate petnru o viaţă mai bună în Bucureşti”, a afirmat Orban.

”Astăzi am decis în forurile staturare că vom prezenta candidaţi comuni la Bucureşti. Împreună am luat decizia de a susţine candidatura lui Nicuşor Dan. E un om care iubeşte Bucureştiul, care cunoaşte în profunzime problemele Bucureştiului, un om care odată ajuns la Primărie imediat va începe procesul de modernizare a Bucureştiului, de rezolvare a tuturor probemelor majore ale Bucureştiului. Prezenta mea aici este şi un semn de colaborare loială între primarul general, primarii de sector şi Guvernul României”, a declarat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.