Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție din PSD la ancheta demarată de DNA!

PSD
PSD partid

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a comentat într-o intervenție pentru postul de televiziune B1 TV, ancheta procurorilor DNA în care este vizată și președinta de la Consiliul Județean Botoșani, Doina Federovici.

Întrebat dacă aceasta va fi dată afară din PSD, Romașcanu a precizat

„Măsurile sunt cele care s-au luat de fiecare dată când a existat urmărire penală pentru unul din membrii noștri, indiferent de funcțiile avute și aceleași măsuri se aplică oricui. Sper că Doina Federovici să nu fie implicată în această chestiune, dar așteptăm să vedem să se pronunțe Parchetul și lucrurile se vor comunca pe măsură ce se vor derula.

Ar putea fi luată orice măsură statutară împotriva dumneaei, după ce se va dovedi ceva. Nu are rost să ne pronunțăm acum. Lucrurile s-au dovedit din partea PSD a fi foarte strict aplicate și nu are rost să dau răspunsuri detaliate pe persoană. Oricine este vizat de asemenea fapte în primul rând până la o decizie este suspendat din funcție, din partid și urmează excluderea. Dar nu vorbesc despre acest caz, pentru că aici este o urmărire, o anchetă, vedem rezultatele ei”, a punctat purtătorul de cuvânt al PSD.

Lucian Romașcanu a recunoscut că ancheta nu dă bine pentru PSD

„E firesc să nu se vadă bine pentru că nu poate fi niciun câștig să fii subiectul sau obiectul unei urmăriri, unei anchete. Dar eu la cum o știu pe Doina Federovici nu ar trebui să fie implicată. Perchezițiile sunt peste tot, sigilate doar biroul directorului. Lăsăm instituțiile să își facă treaba și luăm decizia ulterior”, a mai spus Romașcanu, la postul B1 TV.

Vezi și: Cum au spart procurorii DNA buboiul de corupție de la Botoșani: Doina Fedorovici este vizată (Surse).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.