Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție după tragedia din Gorj: Nicolae Ciucă a dispus măsuri urgente

Guvernul Romaniei
Nicolae Ciuca

Premierul Nicolae Ciucă a reacționat rapid după tragedia din Gorj, în care trei mineri au murit și alți șapte au fost grav răniți, în timp ce mergeau spre muncă.

Premierul Nicolae Ciucă transmite întreaga compasiune familiilor muncitorilor care si au pierdut viața în accidentul de la Complexul Energetic Oltenia și le este alături în aceste momente dureroase, a transmis purtătorul de cuvânt al guvernului, pentru TVR.

Citește și: VIDEO | Accident grav în Gorj. A fost activat Planul roșu de intervenție - 7 persoane rănite și trei morți / UPDATE

Prim-ministrul este permanent informat în legătură cu situația muncitorilor răniți de către secretarul de stat Raed Arafat, șeful DSU.

Premierul a cerut autorităților mobilizare si coordonare pentru a oferi întregul sprijin victimelor si familiilor acestora.

Trei persoane au murit și opt au fost grav rănite marți după ce un vehicul care transporta muncitori s-a răsturnat în cariera Jilț Sud a Complexului Energetic Oltenia, în localitatea Mătăsari din Gorj. A fost activat planul roşu de intervenţie.

Citește și: Miron Cozma amenință cu plângeri la DNA după accidentul cu mineri din Gorj: Sindicatele sunt vinovate de omor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.