Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima RUPTURĂ între Eugen Teodorovici și Viorica Dăncilă: Președintele executiv al PSD vrea ca partidul să aibă propriul prezidențiabil

Facebook
congres psd

Abia ales șef în PSD că se și rupe de Viorica Dăncilă! Eugen Teodorovici nu e de acord cu premierul, care a declarat că ia în calcul un prezidențiabil comun al PSD cu ALDE și Pro România. PSD trebuie să aibă un candidat propriu la alegerile prezidenţiale, a declarat luni preşedintele executiv al partidului, Eugen Teodorovici.

''PSD trebuie să aibă un candidat propriu. Ăsta este punctul meu de vedere, este un partid mare, este un partid care de 15 ani nu a mai dat un preşedinte al României şi ar trebui justificat foarte bine dacă ar fi o altă propunere, nu din PSD. Dar în mod normal toţi din PSD doresc ca PSD să aibă un candidat propriu la prezidenţiale'', a afirmat Teodorovici, întrebat, după şedinţa coaliţiei de guvernare, dacă pentru PSD este mai bine un candidat la prezidenţiale propriu sau din afară, informează agerpres.ro.

Citește și: În plin scandal pe banii TNB, apare un document nuclear! Ce salariu are, în realitate, Ion Caramitru

El a spus că sunt analize sociologice şi va fi un vot într-un congres al partidului. "Dacă se decide astfel (un candidat al coaliţiei - n.r.), el va avea susţinerea întregii coaliţii. Am spus ca principiu", a adăugat acesta.

Întrebat dacă el ar fi mai bun în calitate de candidat la alegerile prezidenţiale decât Călin Popescu Tăriceanu, Teodorovici a spus: "Nu se discută cine ar fi mai bun, este o analiză, doamna premier a spus că se fac analize sociologice, se va ţine cont de ele, va fi un vot politic în cadrul congresului şi punct".

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Sorinei: Măsuri de lipsire a libertății unui om .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.