Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima semifinală de la Euro 2020 a fost urmărită de peste 2 milioane de români

alephnews.ro
minge fotbal uefa euro 2020

Mai mult de 2 milioane de români au urmărit, marţi seară, prima semifinală de la Euro 2020, disputată între Italia şi Spania, informează News.ro.

Finalista a fost desemnată la loviturile de departajare. Cu 1-1 după cele 90 de minute regulamentare şi fără un alt gol înscris în următoarea jumătate de oră, au fost executate penalty-urile şi Italia s-a calificat în finală.

Partida a fost lider de audienţă în intervalul orar 22:00 - 00:40. În rândul publicului naţional, cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, Pro TV a avut 13,8 puncte de rating şi 44,3% cotă de piaţă, de patru ori mai mult faţă de postul clasat pe locul al doilea, care a înregistrat 3 puncte de audienţă şi 9,7% share.

În acelaşi interval, la nivelul publicului cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, din mediul urban, Pro TV a înregistrat 12,6 puncte de audienţă şi 46,3% share, în timp ce televiziunea de pe locul secund avea 2,4 puncte de audienţă şi 8,7% share.

Peste 2 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit meciul, iar în minutul de maximă audienţă, de la 22:41, aproximativ 2,4 milioane de români.

A doua semifinală din Euro 2020 va începe miercuri, de la ora 22:00, pe Wembley, şi se va disputa între Anglia şi Danemarca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.