Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima VEDETĂ care reacționeză la postările REVOLTĂTOARE ale lui Moise Guran, la adresa femeilor: 'Între timp, şi-a şters mugetările înţelepte'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Moise Guran

Moise Guran, fostul jurnalist, a postat, pe pagina sa de Facebook, o afirmație de-a dreptul scandaloasă, după ce un celebru youtuber a incitat la violarea minorelor.

”Cele mai aprinse dezbateri din ultimele zile, din țara noastră, au fost ocazionate de un puști care-și povestește fanteziile sexuale pe youtube și de o poză cu un premier care se crede Mare Logofăt.”, a scris Moise Guran, ducând în derizoriu incitările realizate de ”puștiul” care are 28 de ani.

Citește și: Parlamentul a decis! Educația sexuală a fost înlocuită cu ‘educație sanitară’. Cum se va preda în școli

După un val de reacții negative, fostul jurnalist a decis să șteargă postarea inițială, iar în locul ei a scris: ”Poporul nostru urăște cu pasiune, și cu, și fără motiv. Deja e reflex, că nici ura nu durează.”. Chiar și noua postare a strâns reacții critice pentru cum a îndrăznit să umilească femeile, iar cel care a lăsat jurnalismul pentru politică s-a văzut nevoit să șteargă și a doua postare.

Prima vedetă care a reacționat la postările iresponsabile ale lui Moise Guran este Lorena Lupu, devenită celebră pentru participarea la iUmor, de la Antena 1.

Citește și: Nelu Tătaru anunță trei elemente care trebuie gestionate, pentru a evita valul doi de coronavirus: Nu ține doar de noi

”(...) Să scrii, ca Moise Guran, că era un “puşti care-şi povestea fanteziile sexuale” şi atât, înseamnă să urinezi cu boltă pe traumele noastre, ale tuturor.

(...) Să postezi că “e doar un puştan care relatează fantezii sexuale” înseamnă să minimalizezi modul în care acest comportament afectează femei. Tratate astfel “pentru că arată bine”. De parcă a arăta bine sau a te îmbrăca provocator e o crimă.

(...) Apoi, Guran şterge tâmpenia şi începe să se vaiete că “Poporul nostru urăşte cu pasiune, şi cu, şi fără motiv”. Între timp, Moise Guran şi-a şters mugetările înţelepte. Dar voi da link la ştiripesurse, care au apucat să facă print screen.”, a scris, pe blogul său, Lorena Lupu.

Citește și: Valer Dorneanu, atenționare pentru DNA: ‘Trebuie să aplice legea și trebuie să aplice și deciziile Curții Constituționale ’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.