Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima VICTIMĂ la Steaua: Un jucător a cerut REZILIEREA contractului

www.prosport.ro
Steaua Reghe

Golubovici n-a mai suportat presiunea şi umilinţa din tricoul Stelei şi a solicitat singur rezilierea contractului, după 1.425 de minute bifate şi un singur gol marcat, potrivit gsp.ro.

Steaua mai produce o premieră în acest sezon. Un fotbalist de-al său a decis să se ceară singur afară din lot. Bojan Golubovici a cedat după eșecul cu Astra, în care a fost autorul unor ratări monumentale.

Citește și: Primele REFUZURI: Două dintre vedete lui Hagi l-au anunțat pe Becali că nu vin la Steaua

S-a prezentat în faţa şefilor clubului şi a avut o solicitare-şoc: "Vreau să-mi reziliaţi contractul! Nu mai pot continua la Steaua".

Angajamentul expira în iunie 2017 şi acum se caută o soluţie de compromis. Să-i fie achitate 2-3 salarii din cele 7 pe care le-ar mai avea de luat până în vară, iar el să rupă înţelegerea acum.

Ar avea posibilitatea ca în pauza de iarnă să semneze cu alt club din postura de jucător liber. Aşa cum a şi venit în iunie 2016, după ce s-a despărţit de Poli Iaşi.

Golubovici rămâne cu cifre absolut penibile în tricoul roş-albastru. În toate competiţiile a bifat 1.425 de minute. Ceea ce înseamnă, dacă le-ar fi jucat în continuu, aproape 24 de ore.

Adică o zi şi o noapte. Iar de marcat, a făcut-o o singură dată. Record negru cu care nu s-a mai întâlnit în întreaga lui carieră, deşi a trecut şi pe la formații cu nume aproape imposibil de pronunţat, gen Padinska Skela, Medimurje, Slavonac (toate Croaţia), Sonderjyske (Danemarca), Leotar (Bosnia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.