Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întrevedere importantă a Vioricăi Dăncilă în SUA: S-a discutat despre posibilitatea deschiderii unei linii aeriene directe între București și New Jersey - FOTO

În contextul vizitei de lucru în Statele Unite ale Americii, prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut astăzi o întrevedere cu primarul orașului Jersey City, Steven Fulop.

În cadrul discuțiilor premierul a subliniat oportunitățile economice din domenii esențiale precum energie, infrastructură, economia digitală, agroturism și sănătate, menționând că în această guvernare au fost promovate o serie acte normative menite să îmbunătățească și să faciliteze modul de desfășurare a afacerilor în țara noastră.

Citește și: Sorina Matei detonează cazul fetiței de 11 ani, ucise de pedofilul olandez! ‘Soția sa este comisar-șef la IPJ Dâmbovița’

În Jersey City trăiește o comunitate importantă de români, ce numără peste 35.000 de membri.

Anul trecut, a fost semnat un memorandum de înfrățire între Jersey City și Sectorul 1 București, iar o zonă foarte importantă din orașul american va purta numele de Piața România. În acest context, prim-ministrul Viorica Dăncilă i-a oferit primarului Fulop drapelul României. De asemenea, s-a discutat despre posibilitatea deschiderii unei linii aeriene directe între București și New Jersey. Acest lucru va fi în măsură să contribuie la consolidarea legăturilor dintre România și SUA, dar și la creșterea ofertei de rute disponibile pentru rezidenții americani, inclusiv din perspectiva legăturilor în interes de afaceri.

Citește și: Misterul a fost elucidat! De ce nu l-au reținut polițiștii pe olandezul ucigaș la plecarea de pe aeroport

Primarul din Jersey City are origini românești. Părinții lui Steven Fulop au venit in SUA in anii 60.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.