Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar condamnat pentru corupţie: DNA este o instituţie puternică şi credibilă

dna

Primul mare corupt care laudă Direcţia Naţională Anticorupţie este fostul primar al municipiului Craiova, Antonie Solomon. Acesta a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru luare de mită, însă nu a rămas cu resentimente faţă de procurori.

Într-un interviu pentru gds.ro, Solomon a vorbit despre Iohannis şi despre DNA. Întrebat dacă România va deveni ţara lucrului bine făcut, fostul edil a declarat: "Iohannis este un tip extrem de pragmatic, dovadă că Antonescu a dispărut din politică. Și o să dispară mulți de pe lângă el. Dacă vorbim de eliminarea corupților, eu sunt convins că o va face. Ne convine, nu ne convine, DNA este o instituție puternică și credibilă. Adică visai vreodată să ajungă Adrian Năstase în pușcărie și nu știu câți miniștri și primari? Așa că, jos pălăria!"

Cu toate acestea, Antonie Solomon se consideră nevinovat. Acesta susţine că a semnat "ca primarul", iar persoanele din aparatul primăriei care au semnat alături de el, atestând legalitatea documentelor incriminate, nu au păţit nimic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.